miercuri, 30 aprilie 2014

1 Mai pe litoralul romanesc

1 Mai pe litoral este deja traditie.

O minivacanta care sa te deconecteze de la rutina zilnica cu plimbari pe malul marii, relaxare, concerte, veselie si voie-buna. Cam asta obtii daca vrei sa mergi la mare.
Ofertele hotelurilor de pe litoral nu inceteaza sa ne uimeasca intr-un mod placut sau...mai putin placut. La preturi nici exagerat de mari, dar nici nu le putem numi "oferte" ne ofera servicii normale pentru orice hotel respectabil:
pachet de 2 sau 3 nopti de cazare cu Mic dejun stil bufet, servicii incluse: WiFi gratuit, Parcare gratuita,acces la 2 piscine interioare cu apa termala, acces la bazin semiolimpic cu apa termala, acces la un bazin exterior cu apa termala, acces la sauna turceasca, acces la sala cu aparate de intretinere corporala, aqua gym zilnic.

Sezonul estival 2014 începe cu tradiţionala paradă a litoralului românesc, care porneşte de la Aqua Magic, la ora 10:00 si urmeaza traseul Mamaia-Năvodari-Constanţa-Eforie-Constanţa-Mamaia, parada va reuni autobuze etajate,

Carul prietenilor Facebook, peste 30 de maşini de epocă, motociclete, maşini de la Raliul Deltei, Fanfara Raja etc.
In Mamaia, pe scena special amenajată pe plaja din zona Cazino Mamaia, incepand cu ora 19:00 va avea loc un spectacol multietnic de muzică şi dansuri. Vor participa la spectacol Ansamblul Folcloric Brâuleţul Dobrogean, Ansamblul Fluria al comunităţii armâne din Constanţa, Ansamblul Elpis al comunităţii elene din Constanţa şi Andreea Olariu. Dupa spectacol, incepand cu ora 21:00 se va lansa şi filmul oficial al staţiunii Mamaia şi spotul "Descoperă România: priveşte cu sufletul şi ascultă cu inima". În încheiere nu vor lipsi show-ul de lasere şi artificii.

De asemenea, cluburile au pregătit şi ele surprize una şi una pentru cei care le vor trece pragul.

Renumita petrecere care are loc pe plaja Kudos a ajuns la a 11-a aniversare, va începe pe 30 aprilie şi se va termina pe 2 mai.
Festivalul Sunwaves incepe la Kristal, de vineri şi până duminică seara.
Clubul Wish se deschide vineri, când Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu vor servi cocktailuri. Sâmbătă, are loc prezentare de modă Cătălin Botezatu şi Karloff Jewelry Collection. Showul este prezentat de Monica Columbeanu, iar invitaţii serii sunt Andreea Raicu şi Mihai Covaliu.
La Tan Tan Summer Club, Cabral va întreţine atmosfera până în zorii zilei de 1 mai la o petrecere comunistă.
Clubul Crush din Mamaia se deschide pe data de 29 aprilie cu DJ Pascal şi DJ Kokko. Pe 30 aprilie, R.I.O vine să spună „Shine on“. Amfitrionul acestei seri este Virgil Ianţu. Imaginea Summer Crush Mamaia în acest an este manechinul Voicu Pânzar.

La Năvodari în Tabăra Delfinul programul artistic va începe la ora 11.00 şi vor participa artişti ca What's Up, Axinte, Lorenna, Violeta Constantin, Autentic, Sylvie şi alţii.

La Eforie Sud, în Parcul Primăriei, va fi o expoziţie de antichităţi, si incepand cu orele 17:00 se pot bucura de muzică şi dans pentru copii, precum şi de un concert Nadir (Vocea României). 

La Costineşti avem, pe 2 mai, zona Obelisc vor avea loc jocuri sportive, iar pe plajă, spectacol cu trupe de folk şi rock, artişti solo etc., iar la 20.30, nu va lipsi un show de lasere.

La Neptun, vineri vor fi proiectate filme în spaţii amenajate pentru aproximativ 2.000 de spectatori, iar pe plaja La Steaguri vor cânta Laurenţiu Duţă, Andreea Bănică & Band Show, ZERO, Akcent. De 1 Mai, vin Smiley, Fly Project, Puya şi Alex.

Festivalul „1 Mai Mare“ are loc sâmbătă pe plaja din Vama Veche. De la ora 20.00, pe o scenă special amenajată, vor cânta trupele Viţa De Vie, Urma, Chester, Za Duff, Circa 7, Replace şi E.M.I.L. 
Trupa Şuie Paparude va susţine sâmbătă seara un concert în Club Goblin. 
Şi tot în seara zilei de 1 mai, cel mai aşteptat concert din Vamă este cel al trupei Iris, care va avea loc, de la ora 22.00, la Bibi Bistro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Facebook