vineri, 25 aprilie 2014

Agenda evenimentelor in weekend-ul 26 - 27 aprilie

Zilele de Sarbatoarea Pastelui au trecut si pana la petrecerile de 1 Mai, ne intrebam ce vom face in ultimul weekend al lunii aprilie. Va propun sa verficam agenda evenimentelor in weekend-ul 25 - 26 aprilie si sa alegem ceva relaxant si placut in acelasi timp:

Cei mai multi ar incepe cu evenimentele din Capitala, eu insa, am o afinitate pentru maestrul Radu Beligan si va propun sa ne indreptam, prima oara, spre Judetul Olt, la Caracal Asociaţia MISCAREA DE REZISTENTA organizeaza a IV-a editie a Festivalului de Teatru, care se va desfasura in perioada 26 aprilie - 4 mai 2014, la Teatrul Stefan Iordache din Caracal. In prima zi puteti urmari un Concert extraordinar Gheorghe Zamfir si Grigore Lese iar duminica, de la ora 19:00 „Lectia de violoncel” de Mona Radu, regia Felix Alexa, Teatrul Metropolis. Distributia: Radu Beligan, Lamia Beligan, Marius Manole, Tania Popa.

***

Mergem si la munte, la Brasov, Asociatia „Clubul pentru Protectia Naturii si Turism” organizeaza in data de 26 Aprilie 2014 a treia editie a Brasov Marathon.

***

Sarbatoarea Junilor din Scheii Brasovului este o traditie desfasurata an de an in duminica dupa Sfintele Sarbatori ale Pastelui, duminica Tomii. Merita sa mergeti si sa vedeti aceast spectacol ce imbina elemente de folclor, mit, ceremonial si magie.

***

La Alba Iulia, centru cultural si istoric romanesc sarbatoreste in aceasta perioada „Zilele Medicale ale Albei” si tot acum are loc Conferința ”Istorie – Turism cultural – Patrimoniu”, organizata de ANT si Primaria Alba Iulia.
 Evenimentul își propune să aducă în atenția operatorilor din turism bogatul patrimoniu cultural al municipiului Alba Iulia, care poziționează Cetatea Alba Carolina ca un obiectiv de valoare turistică intrinsecă și extrinsecă prin numărul mare de valori istorice, culturale, naturale și antropice regăsibile în acest sit, cu un potențial de atracție permanentă a turiștilor români și străini în sejururi/circuite sau turism evenimențial, cu specific, susținând astfel dezvoltarea economiei regionale și creșterea atractivității turistice și investiționale”, spun reprezentantii municipalitatii.

***

La Timisoara, putem sa mergem la o piesa de teatru, la Teatrul National, o piesa pe care v-o recomand este M-am hotarat sa devin prost, o poveste ce diseca psihicul uman.

***

La Constanta, dupa o plimbare pe malul marii, poti sa te opresti si in CityMall, unde va concerta Elena Gheorghe, sambata, 26 Aprilie, de la ora 20:00.

***

Pentru iubitorii de sport, ciclism in special, va recomand
Cu bicicleta la mare 2014 
Prima zi, sambata, ora 9:00: Bucuresti – Lehliu – Amara. 
A doua zi, duminica: Amara – Slobozia – Giurgeni – Navodari. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Facebook