miercuri, 5 martie 2014

Gala MEDIAFAX 2014 - Marele premiu al Galei MEDIAFAX 2014, acordat lui Radu Beligan

Agenţia de presa Mediafax, cea mai importantă agenţie de presă din România, a organizat marti, 4 Martie, la Ateneul Român, „Gala Mediafax 2014 – Gala Valorilor“, în care a marcat principalele evenimente din 2013 si a premiat o serie de valori prin care agenţia s-a consacrat. 
La eveniment au participat personalităţi politice, reprezentanţi ai instituţiilor statului, oameni de afaceri, de cultură.

Premiile au fost acordate de actori întruchipând personaje precum Lucia Sturdza Bulandra, Constantin Tănase, Titu Maiorescu, Tristan Tzara, Dumitru Mociorniţă, Regina Maria, Carol Davila, Gheorghe Lazăr, Henri Coandă şi George Enescu.

Lista laureatilor Galei MEDIAFAX 2014 - Gala Valorilor:

  • Marele Premiu - Premiul pentru construirea legendei prin performanţă a fost acordat actorului Radu Beligan.

Lucia Sturdza Bulandra, interpretată de către Ileana Stana Ionescu, a fost cea care i-a acordat premiul unui "om care a reuşit cumva să-şi trăiască legenda în viaţă. Un om care n-are nevoie decat de un soclu ca sa fie o statuie. Un om care are puterea sa daruiasca. Si, care, in mod absolut uimitor, ne da din ce in ce mai mult" , dupa cum a spus actrita, in discursul sau.

Primirea premiului i-a produs o deosebita placere, dupa cum insusi nemuritorul Radu Beligan a declarat: "Premiul mi-a produs o vie si deosebită plăcere. Profit de ocazie pentru a-i ura acestei extraordinare instituţii de presă să nu facă niciun rabat de la valorile pe care le susţine şi promovează de 23 de ani. Astfel încât în ziua în care agenţia Mediafax va împlini 95 de ani, cei care îi vor conduce destinul să poată privi înapoi fără să regrete o zi din cele care au trecut"


  • Premiul pentru excelenta in comunicare

Constantin Tănase, în interpretarea lui Valentin Teodosiu a inmanat premiul Eugeniei Voda, critic si realizator TV


  • Premiul pentru competenta

    Titu Maiorescu, jucat de Alexandru Repan, l-a premiat pe comisar-sef Aurel Călin 

  • Premiul pentru exprimare libera 

Tristan Tzara, jucat de Dan Bordeianu, l-a premiat pe Ionut Dumitru, şeful Consiliului Fiscal

  • Premiul pentru performanta in antreprenoriat

Marcel Bărbuţ şi-a primit premiul de la Dumitru Mociorniţă interpretat de Cristi Iacob

  • Premiul pentru voluntariat in cauze etice si caritabile 

salvatorii din Apuseni: Argentin Todea, Gheorghe Giurgiu si Gheorghe Trif.
"Suntem foarte emotionati si am facut numa' un gest ce trebuie sa facem in tara asta unul pentru celalalt. Va multumim frumos! Sa dea Dumnezeu sanatate doctorilor pentru a salva vieti in continuare"

  • Premiul pentru transformarea profesiei intr-o religie

medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Catalin Pivniceru
"Dedic acest premiu tuturor colegilor mei, asistente, medici, oameni care lucreaza in spitale si care salveaza viata in fiecare zi. Multumesc Mediafax!" - a declarat Valentin Calu.

  • Premiul pentru educatie – Dascalul Romanilor 

a fost acordat, de către Gheorghe Lazăr (Marius Stănescu),  Simonei Baciu, fondatoarea Transylvania College

  • Premiul pentru fortarea limitelor 

coregraful Gigi Caciuleanu, a primit premiul de la Henri Coandă interpretat de Vladimir Găitan.

  • Premiul pentru promovarea spiritului si culturii romane

Mihai Ghimpu, Valeriu Munteanu, Corina Fusu, Gheorghe Brega,  iniţiatorii documentaţiei înaintate Curţii Constituţionale a Republicii Moldova pentru recunoaşterea limbii române ca limbă oficială.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania face în prezent parte din cel mai mare grup media din România, Mediafax Group, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără ştiri şi fotografie de presă, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, rapoarte de piaţă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.
A lansat si un site special dedicat evenimentului la adresa http://www.mediafax.ro/gala/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Facebook