joi, 6 martie 2014

Turismul romanesc va fi promovat la Berlin

Campania de promovare turistică a României continua si in aceasta perioada. 

Scopul este acela de a atrage tot mai mulţi turişti, care să îşi petreacă vacanţele aici.
Targul international de turism, cel mai mare eveniment de profil din lume, a debutat miercuri, 5 martie, la Berlin. Turismul romanesc este prezent la cea de-a 48-a editie a targului, care se va incheia pe data de 9 martie, conform http://www.itb-berlin.de/en//. În cadrul strategiei de promovare a turismului românesc, piaţa germană reprezintă o piaţă prioritară, Germania clasandu-se în topul primelor trei ţări emiţătoare de turişti în țara noastră.
ITB Berlin 2014
Pe toata durata desfasurarii targului, delegatia Romaniei va participa cu un stand de 400 mp, cu posibilitatea alocarii unei suprafete mai mari. In standul Autorităţii Naţionale pentru Turism, participă patru dintre asociaţiile de promovare membre FAPT, respectiv Asociaţia de Promovare Litoral - Delta Dunării, Asociaţia de Promovare Bucovina, Asociaţia de Promovare Braşov şi Asociaţia de Promovare Monteoru Buzău. 
„Încă de la înfiinţarea federaţiei, în anul 2009, ne-am propus ca asociaţiile noastre de promovare a turismului din România să participe la târgurile internaţionale şi naţionale de profil pentru a-şi promova şi reprezenta destinaţia pe care o reprezintă, dar am decis să participăm cu materiale de promovare comune, prin care să promovăm unitar şi coerent România ca destinaţie turistică, mai ales în ţările identificate ca potenţiale surse de atragere de turişti străini prin strategia de realizare a brandului turistic”, a precizat Corina Martin, preşedinte FAPT, potrivit cugetliber.ro.
Săptămâna viitoare ofertele turistice vor fi prezentate si la București la Târgul de Turism al României. În cadrul acestui eveniment va fi lansată Campania de promovare Mamaia Style. 
„Mamaia va avea un show reprezentativ săptămâna viitoare la București, vom lansa și primul film și site-ul oficial al stațiunii noastre. Alături de noi, și de această dată va fi primarul Radu Mazăre. Vom arăta ce înseamnă un carnaval și nu va lipsi regele carnavalului, primarul Radu Mazare“, a mai declarat Corina Martin. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Facebook