miercuri, 5 februarie 2014

Primul oras din tara cu pagina web .travel

Administratia din orasul Oradea este prima institutie publica din tara noastra care are un domeniu .travel. Pagina de internet www.oradea.travel are mai mult de 9.000 de fotografii si harti in format 3D, care au scopul de a atrage cat mai multi turisti in oras. Cel mai important avantaj al utilizarii acestui domeniu este accesul la o baza de date exclusivista si un potential nelimitat de parteneri de afaceri.

In ultimii ani s-a observat ca turismul pe internet este mult mai cautat si mult mai puternic, rezervarile si facturile proforme se fac pe internet. Ceea ce a dus la lansarea acestui proiect .travel, care este un domeniu de internet de nivel superior , destinat exclusiv turismului. Proiectul a fost introdus in tara inca din 2005, de compania americana Tralliance, cu ajutorul partenerilor sai locali ANAT si agentia Travel Maker.
Cu procesul de autentificare, acest domeniu Internet este rezervat exclusiv sectorului vizat sa garanteze ca toate site-urile web .travel vor fi gazduite numai de intreprinderi sau organizatii de buna credinta, legate de sectorul de calatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Facebook